Våra hästlastbilar

Här nedan finns de modeller du kan välja bland. Alla hästlastbilarna är ombyggda av svenska begagnade bilar för B-körkort med enkel konstruktion. Detta gör att de är det bästa prisvärda alternativet på marknaden.

Du väljer modell och sen tar vi fram en lämplig bil som vi bygger om utifrån din beställning. Önskar du fler tillägg utanför det som är standard, en speciell bilmodell eller något annat är du välkommen att kontakta oss.

Standard Basic

Hästlastbilen för dig som kör till och från tävling och träning med två hästar och vill ha det så enkelt som möjligt. Lätt att lasta i, både säker och bekvämt för både dig och dina hästar. Passar till dig som till exempel är enskild hästägare, ponnyfamilj, driver en ridskola eller annan större hästverksamhet.

Alla våra hästlastbilar vi levererar har hög lastvikt. Vi kontrollerar alltid att vikten är rätt samt att vi köper bara svenskregistrerade bilar från trygga källor vi kan lita på.

Standard Modell 2

Det här är hästlastbilen du kan färdas långt med tillsammans med dina hästar. I denna ingår förutom standard även en sovdel som är enkel att ta fram när du stallat in hästarna på till exempel tävlingsplatsen. Passar till dig som till exempel reser längre med dina hästar för att tävla och träna och vill kunna vara nära dina hästar även på natten.

Alla våra hästlastbilar vi levererar har hög lastvikt. Vi kontrollerar alltid att vikten är rätt samt vi köper bara svenskregistrerade bilar från trygga källor vi kan lita på.

Levererade bilar och nöjda kunder