Om företaget

Säker och skön komfort för dig och dina hästar

I Entill hästlastbil finns ett långt och gediget kunnande om både hästar och hästbranschen. För oss är hästens säkerhet och komfort det som är det viktigaste när vi utvecklar våra hästlastbilar. Våra bilar har en enkel konstruktion som gör att vi kan ta ner lastvikten så det räcker med ett B-körkort för att köra dem.

Bilarna vi bygger av är svenskregistrerade och köpta av bilförsäljare som vi haft ett gott samarbete med länge. På så vis kan vi både garantera att både miltal och årsmodell stämmer samt vi kontrollerar även att det är rätt lastvikt.

Vår historia

Det hela började med att vi själva hade behov av en hästlastbil och det som marknaden hade att erbjuda hade både för högt pris och uppfyllde inte våra behov. Eftersom vi hade kunskap kring bilar och att bygga så valde vi att tillverka en egen av en begagnad lastbil och plötsligt var det fler som önskade sig en.

I mer än 10 år har vi levererat våra unika hästlastbilar som rullar ute på vägarna, står uppställda på tävlingsplatser och vid stall. Våra kunder uppskattar inte bara hästlastbilarna de får även bästa servicen. För oss är du som kund viktig och därför kan du alltid höra av dig till oss med olika frågor, som om du önskar tillägg på befintlig hästlastbil eller behöver någon reservdel. Vi finns alltid bara ett samtal eller mejl bort.

Levererade bilar och nöjda kunder